1321

Vivestra

all inclusive

Med vårt fullserviceavtal ingår komplett brandskydd. Det innefattar bland annat kontinuerligt underhåll av utrustning samt kontroller av utrymningsvägar och skyltning – all inclusive helt enkelt.

Läs mer om Vivestra All Inclusive

Slide background

Vad gör du om

larmet går?

Att vara rätt förberedd är avgörande för utgången om en brand skulle bryta ut. Vivestra erbjuder utrustning, underhåll, utbildning och rådgivning för att du känna dig trygg och framförallt – vara redo om olyckan är framme.

Läs om vad vi kan göra för din säkerhet

Slide background

Bäst

varje gång.

Det finns inte en lösning för alla. Alla våra kunder är olika. Och behöver olika. Därför anpassar vi alltid behovet utifrån dig. När du är nöjd är vi nöjda. Bra kundlösningar är det bästa vi vet.

Läs mer om hur vi jobbar

Pressmeddelande 2019-02-22

Hur brandsäker är du – egentligen?

Hur fungerar brandsläckaren? Var sitter rökluckan? Hur gammal är brandvarnaren och är dörrarna brandklassade? Med Vivestras hjälp kan du förebygga bränder och, med hjälp av kunskap och rätt utrustning, vara rustad för att rädda liv och egendom om det värsta ändå skulle hända.

Brandsäkerhet sedan 1992

2002 bytte vi namn till från Bohusläns Brandskydd till Vivestra, ”att leva i Bohuslän”. Hjärta, glädje och stolthet tar oss framåt.

Läs mer →

Grönt är skönt

Miljön är otroligt viktig för oss. Därför kör vi el- och gasbilar och använder certifierad vattenkraft. Bland annat.

Läs mer →

Blogg

Vi gillar att dela med oss av vår kunskap, Vi vill att våra kunder ska förstå. Med vår blogg vill vi sprida matnyttig information om brandsäkerhet.

Läs mer →