Hur vi jobbar

Bäst varje gång

Det finns inte en lösning för alla. Alla våra kunder är olika. Och behöver olika. Därför anpassar vi alltid behovet utifrån dig. När du är nöjd är vi nöjda. Bra kundlösningar är det bästa vi vet.

Inte billigast

Vi tycker att det är viktigare att vara bäst. Att vara både bäst och billigast tror vi inte är möjligt. Vårt arbete gör våra kunder trogna och långvariga och att de rekommenderar oss till nya.

Hållbart och långsiktigt

Vivestras medarbetare brukar stanna kvar. Kunderna likaså. Och produkterna vi använder har ovanligt lång livslängd. Vi har långa samarbeten med våra leverantörer. Det är så vi tycker om att jobba. Långsiktigt och stabilt.

Kunskap ska spridas

Vi sitter inte på vår kunskap. Vi sprider den. Vi vill att våra kunder ska förstå. Ju mer du kan, desto bättre förstår du vad Vivestra kan göra för dig. Tillsammans skapar vi bästa brandsäkerheten.

All inclusive

all-inclusive

Om du vill ha heltäckande brandsäkerhet väljer du vårt fullserviceavtal. Det innefattar bland annat kontinuerligt underhåll av utrustning samt kontroller av utrymningsvägar och

skyltning. Vi upplyser om eventuella brister och föreslår åtgärder.

Avtalet är heltäckande och kostnadseffektivt. Tillsammans bestämmer vi innehåll och kostnad. Det tillkommer inga övriga kostnader. Med avtalet har både du och vi koll på ditt företags brandsäkerhet.

Ring så talar vi brandsäkerhet

020-495 495

Brandsäkerhet sedan 1992

2002 bytte vi namn till från Bohusläns Brandskydd till Vivestra, ”att leva i Bohuslän”. Hjärta, glädje och stolthet tar oss framåt.

Läs mer →

Grönt är skönt

Miljön är otroligt viktig för oss. Därför kör vi el- och gasbilar och använder certifierad vattenkraft. Bland annat.

Läs mer →

Blogg

Vi gillar att dela med oss av vår kunskap, Vi vill att våra kunder ska förstå. Med vår blogg vill vi sprida matnyttig information om brandsäkerhet.

Läs mer →