Vivestra hjälper dig till bästa möjliga brandsäkerhet

Utbildning

Om ditt företag har massor av fin utrustning men inte kan använda den gör den ingen nytta. Den vanligaste bristen i brandskyddet är att personalen saknar utbildning.

Minuterna innan räddningstjänst är på plats är livsviktiga och kan till och med rädda liv. Då behöver dina medarbetare veta hur de ska agera och använda utrustningen.

» Läs mer och boka

Utrustning

Skyltar, utrymningsplaner och nödljus på rätt ställe för att göra eventuell utrymning så snabb och säker som möjligt.

Vivestra tillhandahåller ett komplett sortiment av marknadens bästa säkerhetsprodukter inom brandsäkerhet och utrymning. Vi är med och utvecklar branschen och förser bara våra kunder med produkter vi tror på.

Underhåll

Försäkra dig om att din utrustning fungerar som den ska och att personalen vet hur de ska använda den. Vi ser till att du inte sitter i falsk trygghet.

Utrustning måste ses över och uppdateras med jämna mellanrum.

Dokumentation
& Rådgivning

Kraven från myndigheter är inte alltid helt enkla att förstå eller besvara. Vi hjälper dig. Vivestra erbjuder rådgivning och brandskyddsdokumentation. Med Systematiskt brandskyddsarbete till exempel.

SBA är en metod för att genomlysa hela din verksamhet och skapa en plan för arbetet för ett bättre brandsäkerhet. Så kan du använda företagets resurser till det du gör bäst.

Ring så talar vi brandsäkerhet

020-495 495

Brandsäkerhet sedan 1992

2002 bytte vi namn till från Bohusläns Brandskydd till Vivestra, ”att leva i Bohuslän”. Hjärta, glädje och stolthet tar oss framåt.

Läs mer →

Grönt är skönt

Miljön är otroligt viktig för oss. Därför kör vi el- och gasbilar och använder certifierad vattenkraft. Bland annat.

Läs mer →

Blogg

Vi gillar att dela med oss av vår kunskap, Vi vill att våra kunder ska förstå. Med vår blogg vill vi sprida matnyttig information om brandsäkerhet.

Läs mer →